Kullanım Şartları

Kullanım Şartları

9 Tem 2023

9 Tem 2023

9 Tem 2023

iplikcitubcilhukuk.com Hizmet Şartları ve Koşulları

Lütfen dikkatlice okuyunuz. Bu web sitesini kullanarak aşağıdaki şartları ve koşulları kabul etmiş olursunuz.

1. Kabul Edilebilirlik

a. iplikcitubcilhukuk.com web sitesini kullanmak, siteye erişmek ve içeriğinden yararlanmak, kullanıcı olarak aşağıdaki şartlara tabi olmanızı gerektirir.

b. Web sitesini ziyaret eden herkesin, geçerli yasalara ve düzenlemelere uygun şekilde hareket etmesi beklenir.

c. Sitedeki içerikler, sadece bilgilendirme amaçlıdır ve hukuki danışmanlık yerine geçmez.

2. Fikri Mülkiyet Hakları

a. iplikcitubcilhukuk.com web sitesinde bulunan tüm içerikler (metinler, logolar, grafikler, videolar, sesler vb.) İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu'na ait olup, uluslararası fikri mülkiyet kanunlarına tabidir.

b. Web sitesindeki içeriklerin izinsiz kopyalanması, dağıtılması veya ticari amaçlarla kullanılması kesinlikle yasaktır.

c. İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu'ndan önceden izin almadan, web sitesinin içeriğini kullanma veya dağıtma hakkınız bulunmamaktadır.

3. Gizlilik ve Veri Koruma

a. iplikcitubcilhukuk.com web sitesinin gizlilik politikası, siteyi ziyaret edenlerin kişisel bilgilerinin nasıl toplandığı, kullanıldığı ve korunduğu hakkında bilgi verir. Bu politika, kullanıcı gizliliğini ve veri korumasını önemseyen İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu tarafından uygulanır.

b. Kişisel verilerin işlenmesi ve kullanılmasıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen gizlilik politikamızı okuyun.

4. Bağlantılar

a. iplikcitubcilhukuk.com web sitesi, diğer web sitelerine veya kaynaklara bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar sadece kullanıcı kolaylığı sağlamak amacıyla verilmiştir. İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, bağlantılı web sitelerin içeriğinden sorumlu değildir ve bunlardan herhangi bir şekilde doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz.

5. Sorumluluk Sınırlamaları

a. iplikcitubcilhukuk.com web sitesinin kullanımından kaynaklanabilecek herhangi bir zarar veya kayıptan İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu sorumlu tutulamaz.

b. İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, web sitesindeki bilgilerin doğruluğunu, eksiksizliğini veya güncelliğini garanti etmez.

c. İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, web sitesinin kesintisiz veya hatasız çalışmasını garanti etmez ve herhangi bir teknik sorun veya kesintiden kaynaklanan zarar veya kayıplardan sorumlu tutulamaz.

6. Değişiklikler

a. İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, iplikcitubcilhukuk.com web sitesinde yer alan şartları ve koşulları dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayınlandıktan sonra geçerli olur. Web sitesini kullanmaya devam etmek, değişiklikleri kabul ettiğinizi gösterir.

7. İletişim

a. Web sitesi hakkındaki herhangi bir soru, görüş veya geri bildirim için lütfen iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.

Sonuç olarak, iplikcitubcilhukuk.com web sitesini ziyaret ederek ve kullanarak yukarıdaki şartları ve koşulları kabul etmiş olursunuz. Bu şartlar, İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu ile siz arasındaki ilişkiyi düzenler.

Kuştepe Mah. Leylak Sk. No:3 Kat:2

Daire:11 Şişli / İstanbul

+90 0212 356 93 50

info@iplikcitubcilhukuk.com

Danışmanlık Hattı

+90 0212 356 93 50

İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, SRA referans

numarası 669401'e sahip bir hukuk firmasıdır.

Aramalar, kalite ve eğitim amaçlarıyla kaydedilebilir.

Copyright © İplikci & Tübcil 2023

İplikci & Tübcil

Hukuk Bürosu

Kuştepe Mah. Leylak Sk. No:3 Kat:2 Daire:11 Şişli/ İstanbul

0212 356 93 50

info@iplikcitubcilhukuk.com

Follow us:

İplikci & Tübcil Hukuk Bürosu, SRA referans

numarası 669401'e sahip bir hukuk firmasıdır.

Aramalar, kalite ve eğitim amaçlarıyla kaydedilebilir.

Copyright © İplikçi & Tübcil 2023

Danışma Hattı

0212 356 93 50